ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΤΑ

Κάτω από τον συνεχή και λεπτομερή έλεγχο των κτηνιάτρων της περιφέρειας Θεσσαλίας εξελίσσεται η διαδικασία της σφαγής χιλιάδων αμνοεριφίων για την πασχαλινή αγορά στα διαδημοτικά σφαγεία του Τυρνάβου, με στόχο να φτάσουν στον καταναλωτή ποιοτικά και γνωστής ταυτότητας σφάγια.

Ολες αυτές τις ημέρες οι κτηνίατροι ελέγχουν τα συνοδευτικά έγγραφα των αμνοεριφίων και πραγματοποιούν κρεοσκοπικούς ελέγχους δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο συνθήκες ασφάλειας για όλους τους καταναλωτές.

Οπως επισημαίνουν όλες αυτές τις ημέρες στη συντριπτική πλειοψηφία, στα διαδημοτικά σφαγεία έφτασαν ντόπια αμνοερίφια, ενώ σε μία μόνο περίπτωση εσφάγησαν 200 αμνοερίφια προέλευσης Ρουμανίας στα οποία τοποθετήθηκαν οι ανάλογες σφραγίδες και προωθήθηκαν στην αγορά της Αθήνας.

Τα σφαγεία θα λειτουργήσουν και αύριο Μ. Παρασκευή ενώ όπως αναφέρει ο πρόεδρος της επιχείρησης Αντρέας Ντάμτσιος για μια ακόμη χρονιά η επιχείρηση ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των κτηνοτρόφων της περιοχής, εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τους εμπόρους και τους κρεοπώλες και τροφοδότησε την αγορά με ποιοτικά, και εγγυημένα ελληνικής προέλευσης κρέατα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ