Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ενόψει της εορτής του Πάσχα η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Λαρισαίων ενημερώνει τους Δημότες ότι, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα.

Παράλληλα, επειδή και το Μεγάλο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα απολύτως αναγκαία δρομολόγια, παρακαλούνται οι Δημότες, όλες τις παραπάνω ημέρες, να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα, και να μην εκθέτουν προς αποκομιδή τα απορρίμματα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Διευκρινίζουμε ότι λόγω της ανωτέρω αλλαγής του προγράμματος, τα συνήθη προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων της Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, καθώς και τα αντίστοιχα προβλεπόμενα της Τρίτης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και εύχεται σε όλους τους Δημότες

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ