ΣΤΟ BAZAAR ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Ο Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

” Όταν ένα παιδί μπορεί να προσφέρει αγάπη σε ένα άλλο παιδί με μια δική μας κίνηση… τότε η χαρά είναι διπλή για εμάς τους μεγάλους, και το κέρδος της… ψυχής μας ανεκτίμητο”, δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης που αγόρασε την Πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι του από το bazaar που διοργανώνει “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνομίλησε με πολύ κόσμο που επέλεγε τις Πασχαλινές δημιουργίες για μικρούς και μεγάλους και επισήμανε την τεράστια αξία που έχει στις δύσκολες ημέρες που ζούμε… η προσφορά και η στήριξη σε παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσα από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” λέγοντας χαρακτηριστικά:

” Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από την αγάπη και τη φροντίδα μας. Το Χαμόγελο του Παιδιού επιτελεί ένα τεράστιο έργο που δεν καταγράφεται με… λέξεις. Συγχαρητήρια σε όλους του εργαζόμενους και εθελοντές του Οργανισμού για τις Πασχαλινές δημιουργίες που έφτιαξαν. Σήμερα αγοράζοντας μια λαμπάδα από εδώ… θα κάνουμε πολλά παιδιά να χαμογελάσουν και να μάθουν ότι ένα παιδί… στήριξε ένα άλλο παιδί…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ