ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε εξαιρετικό κλίμα παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων πρωτοβάθμιων σωματείων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Απριλίου 2017, συνάντηση εργασίας στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Κ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, Παράρτημα Θεσσαλίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Προέδρων των Σωματείων και Ενώσεων για τις διευρυμένες υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιήσουν σε συνεργασία με το Παράρτημα Θεσσαλίας, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τα εργαλεία ανάπτυξης που επεξεργάζεται το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΕΣΕΒΕ (ΙΜΕ ΓΕΣΕΒΕ).

Ειδική αναφορά έγινε στο εκπαιδευτικό έργο του Παραρτήματος και οι εκπρόσωποι κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις και τις ανάγκες τους για την νέα προγραμματική περίοδο.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν εκπρόσωποι σωματείων των κλάδων των αρτοποιών, επιπλοποιών-ξυλουργών, επισκευαστών-συντηρητών ανελκυστήρων, επιχειρήσεων διαφήμισης και επικοινωνίας, ηλεκτρολόγων-εγκαταστάσεων, θερμό-υδραυλικών, καταστηματαρχών υαλοπινάκων, μισθωτών κυλικείων δημοσίων σχολείων, συνεργειών αυτοκίνητων και φανοποιών-βαφέων της Ο.Ε.Β.Ε. Λάρισας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα απολογιστικά στοιχεία του εκπαιδευτικού έργου του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην πενταετία 2012-2016, κατά την οποία ωφεληθήκαν από δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης προσόντων, συμβουλευτικής, θέσεις μαθητείας σε επιχειρήσεις και παράλληλα από μελέτες, έρευνες γνώμης, συμβουλευτική επιχειρήσεων σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ως εκπαιδευτικός φορέας της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ έχει ως επίκεντρο της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας τους επαγγελματικούς κλάδους που είμαι μέλη της. Οι δράσεις του σχεδιάζονται και υλοποιούνται σε διαρκή συνεργασία με τους συνδικαλιστικούς φορείς (Ομοσπονδίες ή πρωτοβάθμια σωματεία) των επαγγελματοβιοτεχνών.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η Δέσμευση όλων των συμμετεχόντων για την ενδυνάμωση των διαδικασιών αμφίδρομης επικοινωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ