ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΑΜΑΛΗ

Το πέμπτο  τουρνουά στη μνήμην του εκλιπόντος Κώστα Αντάμαλη (αντιδημάρχου, δημοτικού συμβούλου Τεμπών, ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Κεραυνού Παραποτάμου) πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο του Κεραυνού Παραποτάμου παρουσία αρκετού κόσμου.

Τα ζευγάρια που συμμετείχαν στο  5ο τουρνουά  ηταν Κεραυνός Παραποτάμου- Αετός Μακρυχωρίου και Θύελλα Ελάτειας – Αναγέννηση Πυργετού.

Οι ομάδες έπαιξαν  μεταξύ τους από 30 λεπτά. 

Νικητής για πρώτη φορά στο θεσμό, ήταν ο Αετός Μακρυχωρίου που αφού αρχικά απέκλεισε στα πέναλτι τον Κεραυνό Παραποτάμου, επικράτησε με 1 – 0 της Θύελλας Ελάτειας στον τελικό, κατακτώντας το τρόπαιο. Νωρίτερα η Θύελλα πέρασε στον τελικό κερδίζοντας με 1 – 0 την ομάδα της Αναγέννησης Πυργετού.

Στο τελος του τουρνουά  η νικήτρια ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου αγωνίστηκε  με την ομάδα των παλαιμάχων του Δήμου Τεμπών. Στον αγώνα συμμετείχε και ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Στο 5ο τουρνουα Κώστα Αντάμαλη παραβρέθηκαν ο συνεργάτης του Γ.Γ αθλητισμού με καταγωγή από τους Γόννους κ. Αναστάσιος Μπουτίνος ο οποίος παρακολούθησε το τουρνουά μαζί με το δήμαρχο, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Τσεργάς, Αστέριος Σαΐτης, Κώστας Νταφούλης ,οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, Γεώργιος Έξαρχος, Χρήστος Τσάτσαρης, Χρήστος Τσούγιας, Αθανάσιος Καραναστάσης,

η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παραποτάμου κ. Μαρία Αβραμούλη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαϊνάς , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Βασίλης Κρητικός, Γεώργιος Ρήγας, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ