ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νικητές οι «βυσσινί» με 3-2

Φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα πρωταθλήματά τους διεξήχθη το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στο ARENA, όπου σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι η ΑΕΛ επικράτησε 3-2 του πολύ καλού Απόλλωνα Λάρισας.

Καλύτερος ο Απόλλωνας στο πρώτο μέρος προηγήθηκε στο 28’ όταν ο Αγρόδημος βρήκε ωραία το Μανθάνο και εκείνος αποφεύγοντας τους αμυντικούς πλάσαρε ιδανικά τον Ξενοδόχοβ γράφοντας το 0-1 για τον Απόλλωνα, την ώρα που ο Τσακοπίνο για λογαριασμό της ΑΕΛ πετούσε στα… σκουπίδια τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη!

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Κουτσιανικούλη η εικόνα των «βυσσινί» άλλαξε προς το καλύτερο και αρχικά ο Λαμπρόπουλος πέτυχε την ισοφάριση, ενώ στο 57’ ήρθε η ανατροπή για την ΑΕΛ όταν μετά από ωραία μπαλιά του Κουτσιανικούλη ο Ικάουνιεκς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του γράφοντας με σουτ το 2-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 67’ με πανέμορφο γκολ του Κουτσιανικούλη, με τους παίκτες του Σ. Θεοδοσιάδη να μην αφήνουν το παιχνίδι καταφέρνοντας να μειώσουν στο 75’ με τον Καρακατσάνη.

Ο ορεξάτος σήμερα Β. Κουτσιανικούλης επιχείρησε και για δεύτερο προσωπικό τέρμα, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς το σουτ που επιχείρησε στο 80’ κατέληξε στη συμβολή των δοκών της εστίας του Απόλλωνα.

Σημειώνεται πως πριν την έναρξη του φιλικού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της συζύγου του Ξ. Καντώνια Φανής Καντώνια, η οποία «έφυγε» χθες νικημένη από τον καρκίνο.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Ξενοδόχοβ, Καρατάσιος, Γκουλουζάντε, Γκαγιέχο, Ναβάρο, Ευμορφίδης, Ρέγιες, Τσακοπίνο, Μασαλέσα, Κόντορ, Άτσκα Ντονάλντο.

Έπαιξαν ακόμη: Κουτογλίδης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ικάουνιεκς, Καπός, Μακρής, Κυρίτσης Θ.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Μουταφτσίσκι, Ιορδανίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Διβανές, Σουλίδης, Κολοβός, Συράκος, Μανθάνο.

Έπαιξαν ακόμη: Κουρδής Γιαννακόπουλος, Ανδρέου, Μάρκου, Ιβανίδης, Μηνάς, Καμπέρης, Σκούπρας, Γκουντρουμπής, Καρακατσάνης.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ArenaLarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ