ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας η  ετήσια συναυλία των Μουσικών του Συνόλων με τίτλο «25 χρόνια Μουσικό σχολείο Λάρισας», συναυλία με επετειακό χαρακτήρα, για τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας του (1992-2017).

Στο πλαίσιο ανάδειξης της Μουσικής  ως κινητήριας δύναμης μορφωτικών, διδακτικών, παιδαγωγικών αξιών και ως  μέλους άρρηκτα συνδεδεμένου με την όλη εκπαιδευτική του σχολείου προσπάθεια, η οποία και εδράζεται στη  βιωματική συμμετοχή των μαθητών του σε δραστηριότητες μουσικής και ευρύτερης καλλιτεχνικής έκφρασης, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου υπόσχονται να σας ξεναγήσουν στους μουσικούς χάρτες εγχώριων και διεθνών ηχοχρωμάτων.

Δεδομένου ότι ο θεσμός των Μουσικών Σχολείων είναι μία από τις ομορφότερες εκφάνσεις πολιτισμού της δημόσιας εκπαίδευσης της χώρας μας, ειδικά στους χαλεπούς διανυόμενους καιρούς ήσσονος πνευματικότητας, σύσσωμη η οικογένεια του Μ.Σ.Λ. σας προσκαλεί  να γιορτάσετε στην αυλή της τη σύζευξη 25 χρόνων Πολιτισμού  και Τέχνης, που  συνιστά και  το  καταφύγιο  κάθε  σκεπτόμενου  νου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ