ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗ ΕΛΑΤΕΙΑ 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τιμήθηκε στην τοπική κοινότητα Ελάτειας , η προστάτιδα του χωριού Ζωοδόχος Πηγή. Πλήθος Χριστιανών , κατέκλυσαν την εκκλησία και παρακολούθησαν τον εσπερινό.

Μετά την ακολουθία του Εσπερινού της απόδοσης της εορτής την Πέμπτη  το απόγευμα, ακολούθησε πάνδημη η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους του χωριού συνοδεία της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών.

Σήμερα Παρασκευή το πρωί  τελέστηκε  πανηγυρική θεία λειτουργία και ακολούθησαν  εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού  από το χορευτικό τμήμα του μορφωτικού συλλόγου Ελάτειας.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας κ.Ιωάννης Ράπτης , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών  κ. Μιχάλης Καρατέγος οι αντιδήμαρχοι κ.κ.  Κώστας Νταφούλης, Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.Γεώργιος Μανώλης ,Δημήτρης Μαϊμάρης , Δημήτρης Τσέτσιλας ,Θωμάς Τζέκας ,Ιωάννης Αργυρίου (αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ),Γεώργιος Νικολάου,Γεώργιος Έξαρχος ,Χρήστος Τσούγιας ,οι πρόεδροι τοπικής κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνης Γκανάτσιος, το μέλος τοπικής κοινότητας κ.Θεόδωρος Ζάρρας,  της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος καθώς και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας κ.Λάμπρος Ζάρρας ,πλήθος πιστών και επισκεπτών .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ