ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

 

Μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια της  για την άνοδο στη Β΄ Εθνική πέτυχε χθές η ομάδα γυναικών του συλλόγου στην Ιτέα με αντίπαλο την τοπική ομάδα με 0 – 3 ανεβαίνοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας με τη λήξη του 1ου γύρου  του πρωταθλήματος των play off  ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η ομάδα μπήκε στον αγώνα με αποφασιστικότητα και έχοντας πολύ καλό σερβίς – υποδοχή και αποτελεσματικότητα στη επίθεση ήταν κυρίαρχη στο 1ο σετ όπου προηγούνταν σταθερά με 1 – 4, 6 – 11, 11 – 17 και να τελειώσει το σετ με 14 – 25.

Με την ίδια αποφασιστικότητα ξεκίνησε και το 2ο σετ όπου προηγήθηκε 1 -4, 6 – 12, 11 – 19.Σε εκείνο το σημείο η ομάδα έκανε την αντεπίθεσή της προσπαθώντας να πλησιάσει στο σκόρ μειώνοντας έτσι σε 18 – 21 και ισοφαρίζοντας 23 – 23. Η ομάδα αντέδρασε με επιτυχία και πήρε το σετ με 23-25.

Στο 3ο σετ η ομάδα της  Ιτέας μπήκε αποφασισμένη ήταν κοντά στο σκόρ 2 – 2, 5 – 5, και πέρασε μπροστά 8 – 6,10 – 8, 13 – 12.  Η ομάδα μας όμως ανέβασε την απόδοσή της, μειώνοντας τα λάθη και ισοφάρισε 14 – 14, και πέρασε μπροστά 15 – 16, 16 – 18 και τελικά πήρε το σετ 18 – 25 και το αγώνα με 0 – 3.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν εντυπωσιακή και έδειξε τις δυνατότητές της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για τη νίκη και την εμφάνιση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις θυσίες που κάνουν για την επίτευξη του στόχου. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Αθλήτρια Καραναστάση Κατερίνα που μετά από μία περιπέτεια που πέρασε μπήκε στο γήπεδο και έδωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεων της.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας οι οποίοι έδωσαν ένα βροντερό παρών στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στις αθλήτριες. Η δική τους παρουσία και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν έκαναν την ομάδα να μην αισθανθεί καθόλου ότι αγωνιζόταν εκτός έδρας. Ηταν η καλύτερη  εξέδρα που είχε η ομάδα μέχρι σήμερα. Ευχαριστούμε.

Α.Ο.Σουφλαριών: Καραναστάση Κ. ,Φούντα Ειρ., Τσόκανου Τζ., Σουλτσιώτη Β., Παπαγιάννη Φρ., Χαλκιά K. ,Χαλκιά Α. /L, Παπακωνστατίνου Γ., Κακαράντζα Κ., Μπαρούτα Γ., Μυλωνά Β., Τσιούλκα Ν./L, Τσιάρα Ε., Νικοπούλου Τζ.

Α.Σ.Ιτέας: Αλεξανδρή, Τράκα, Μάκου, Μπεχλιβανίδη, Θεοχάρη, Τσελε, Βαρβιτσιώτη, Κοτσαμπάση, Αγγελέτου, Καραγιαννίδη, Αγγελέτου Ι., Τσώνου, Στρογγύλου, Μπραούζου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ