ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ SURVIVOR ΑΠΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το προαύλιο ενός σχολείου στη Λάρισα έγινε στίβος μάχης για αγωνίσματα τύπου… «Survivor», με πρωταγωνιστές μια παρέα Τσιγγάνων που αναπαρέστησαν τα κατορθώματα των αγαπημένων τους «Μαχητών» και «Διασήμων» από το δημοφιλές ριάλιτι!

Το τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης, το οποίο καθηλώνει καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες μπροστά στην τηλεόρασή τους, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μιας μεγάλης μερίδας κοινού, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται όλο και πιο συχνά φαινόμενα μιμητισμού από φανατικούς τηλεθεατές που θέλουν να ζήσουν όσα διαδραματίζονται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Στο κλίμα των ημερών, μια ομάδα Τσιγγάνων από τη Λάρισα έστησε τη δική της αρένα με αγωνίσματα και κατέγραψε σε βίντεο τις επιδόσεις των παικτών.

Τα εμπόδια, που δεν έμοιαζαν πολύ με του δημοφιλούς ριάλιτι, ήταν κατασκευασμένα από φτηνά υλικά, όπως χρησιμοποιημένα λάστιχα και στρώματα. Πάντως οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακές! Η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης και σε αυτό βοήθησαν οι φωνές και τα χειροκροτήματα των θεατών που ενθάρρυναν τους συμμετέχοντες σε κάθε ευκαιρία.

espressonews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ