ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΑΛΟΓΟ

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σήμερα Σάββατο πρωί  και  ο Άγιος Γεώργιος στο Μακρυχώρι στην έδρα του δήμου Τεμπών  όπου τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου της περιοχής μετέφεραν την εικόνα του Αγίου Γεωργίου  πάνω στο άλογο .

Το πρωί ακολούθησε πανηγυρική θεία λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου με τον ιερέα της ενορίας του Μακρυχωρίου  πατέρα Ιωάννη . Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό γλέντι με χάλκινα  στην πλατεία του χωριού όπου εκεί ο πρόεδρος του ιππικού συλλόγου κ.Αθανάσιος Νάρης ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις και στηρίζει με αυτόν τον τρόπο  τον σύλλογο .
Στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Γεωργίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος οι Αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαίτης ,Κώστας Νταφουλης ,οι δημοτικοί συμβούλοι Γεώργιος Μανώλης , Γεώργιος Κυριτσης, Δημητρης Τσέτσιλας ,Ιωάννης Αργυρίου ,Ιωάννης Βλάγκας ,Αθανάσιος Καραναστάσης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Μακρυχωρίου Άννα Καραπάνου Μαγαλιού, Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος, Σπηλιάς  Βασίλης Νταής , ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ. άμπρος Ζάρρας , το μέλος του Τ.Σ. Μακρυχωρίου  Αποστολίνα Σαίτη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ