ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έστω και για λίγο ξανάσμιξαν τα… αηδόνια στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας καθώς στο σκαμνί του κατηγορουμένου κάθισαν  πρώην και νυν στελέχη της Χ.Α ανάμεσά τους ο Ηλίας Παναγιώταρος. Στο εδώλιο κάθισε και ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Αστ. Χάμος.

Ολοι είναι κατηγορούμενοι για επεισόδια που έγιναν στη Λάρισα τον Απρίλιο του 2010 κατά τη διάρκεια πορείας, η οποία και τελικά αποτράπηκε από αντιφασίστες.

Η. Παναγιώταρος, Ας. Χάμος, Δ. Κολτσίδας, Γ. Σαρρής και Ν. Ρήγας κατηγορούνται για στάση, διακεκριμένη στάση, οπλοφορία κλπ., ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν δίστασαν να απειλήσουν αντιφασίστες αλλά και άνδρες της ΕΛΑΣ χρησιμοποιώντας μέχρι και σκυλιά. Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε εκ νέου για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Από το πρωί έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, ενώ στην είσοδο γινόταν και έλεγχος ταυτοτήτων, καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη και συγκέντρωση αντιφασιστών έξω από τα δικαστήρια, ενώ φέιγ βολάν με αντιφασιστικό περιεχόμενο έκαναν την εμφάνισή τους στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ