ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ Η ΕΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί του ολοήμερου νηπιαγωγείου Αργυροπουλiου προσκάλεσαν την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης και συγγραφέα κ. Ελένη Αναστασοπούλου για να μοιραστούν μαζί της τις συγγραφικές τους ανησυχίες.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν περισσότερο με τα βιβλία “Ο Μπαμπαγιούμ και οι καραμέλες” και “Το Σανταλάκι”. Αποφάσισαν να προσεγγίσουν το βιβλίο “Ο Μπαμπαγιούμ και οι καραμέλες” δημιουργώντας, παιχνίδια από άχρηστα υλικά, βιβλίο με τους ήρωες της ιστορίας, πίνακα ζωγραφικής με τον κεντρικό ήρωα και μουσικοκινητικά δρώμενα.

Στη συνέχεια η κ. Αναστασοπούλου ανέλαβε τον ρόλο της “παραμυθούς” και αφηγήθηκε με παραστατικό τρόπο την ιστορία του βιβλίου “το Σανταλάκι” παρουσιάζοντας τους ήρωες-κούκλες που εντυπωσίασαν πάρα πολύ τα παιδιά.

Η κ. Αναστασοπούλου απάντησε στις απορίες των παιδιών και τους εκμυστηρεύτηκε πολλά μυστικά για την συγγραφή ενός βιβλίου. Υπήρξε συναισθηματική φόρτιση, καθώς η επίσκεψη της έφερε μνήμες από την παιδική της ηλικία και τα μαθητικά της χρόνια τα οποία τα έζησε στο Αργυροπούλι.

Τα παιδιά την ευχαρίστησαν και την αποχαιρέτησαν χαρίζοντας της τις δημιουργίες τους και μια ζεστή αγκαλιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ