ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «FRESKON 2017» ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠΟΠ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στην έκθεση φρούτων και λαχανικών Freskon 2017 που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή φορά στις 27-29 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης συμμετέχει και ο ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου.

Πρόκειται για ένα Διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών, στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου και οι εκθέτες προέρχονται από την Αργεντινή, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Κύπρο, Αλβανία, Αίγυπτο.

Επίσης, έχει επεκταθεί σημαντικά το πρόγραμμα των προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers), από την Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτο, Γαλλία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ουγγαρία, Ιταλία, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λετονία, Λίβανο, Λιθουανία, Μαρόκο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία και Μ. Βρετανία.

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής καθώς και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα.

Στους εκθέτες δίνεται η δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με τους μεγαλύτερους ομίλους του διεθνούς λιανεμπορίου, καθώς και με εγχώριους και ξένους διακινητές στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Σε αυτή τη σπουδαία έκθεση συμμετείχε με δικό του περίπτερο και με σημαντική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο Αθ. Χαλούλη ο ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου αναδεικνύοντας τα προϊόντα του συνεταιρισμού, αχλάδια, ροδάκινα και νεκταρίνια, τα οποία βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για Ελληνες και ξένους εμπόρους που είτε συμμετείχαν είτε επισκέφθηκαν την έκθεση. Οι επαφές της αντιπροσωπείας του συνεταιρισμού θα συνεχιστούν και σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ