ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο ΠΓΝΛ
Η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. συνεχίζει τις προσπάθειές της, προκειμένου να σώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης, που είναι το Ε.Σ.Υ. και το  Κράτος Πρόνοιας.

Το Καραβάνι της Υγείας μετά την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πάτρα και την Λάρισα έφθασε στην Ήπειρο και στην πόλη των Ιωαννίνων στις 26 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη.
Στην ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του Ε.Σ.Υ., που ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. από το ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, διέσχισε το κέντρο της Πόλης των Ιωαννίνων και έφθασε στη Λίμνη, όπου με καραβάκια κατέληξε στο ΝΗΣΑΚΙ. Εκεί οι συμμετέχοντας περιηγήθηκαν στο Μουσείο ου Αλή Πασά και στη Μονή Φιλανθρωπινών, ένα από τα σημαντικότερα μεταβυζαντινά μνημεία της Ελλάδος. Τέλος στην πλατεία του Νησιού το χορευτικό του Σωματείου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων τραγούδησε, χόρεψε κι έπαιξε μουσική για τους φιλοξενούμενους. Η δράση ολοκληρώθηκε στις 16:00 με επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων.
Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Λάρισας συμμετείχε με πολυμελή αντιπροσωπεία και μετέβη στα Ιωάννινα με λεωφορείο, που ναύλωσε η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.. Κατά την επιστροφή η ομάδα του Π.Γ.Ν.Λ. έκανε στάση στο Μέτσοβο.
Αναμένοντας την επόμενη δράση το Σωματείο ευχαριστεί τα Μέλη της ομάδας, που συμμετείχαν μετά την ανοικτή πρόσκληση του Σωματείου, για την αγαστή συνεργασία και την δυναμική παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ