ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 3ο χορευτικών από διάφορες περιοχές πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δαμάσι το 4ο φεστιβάλ παιδικών και εφηβικών χορευτικών με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χορούπου είναι η 29η Απριλίου.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δαμασίου, ο δήμος Τυρνάβου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν χορευτικά του Μορφωτικού Δαμασίου, του Μορφωτικού Τυρνάβου του Πολιτιστικού Τυρνάβου, του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Χανίων, του Πολιτιστικού Μεσοχωρίου, της Λέσχης Πολιτισμού Νέας Σμύρνης, του Μορφωτικού Νίκαιας, του Μορφωτικού Συκέας, του Πολιτιστικού Φωτάδας Τρικάλων, του συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου, του Μορφωτικού Αμπελίων Βερδικούσιας, του Μορφωτικού Ευαγγελισμού, του Πολιτιστικού Κιλκίς, του Πολιτιστικού Αβδέλας, του Πολιτιστικού Σμιξιωτών, του συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, του συλλόγου Γυναικών Λιανοκλαδίου, του Πολιτιστικού Αμπελακίων, του Πολιτιστικού Γόννων, του Μορφωτικού Αζώρου  και της Αθλητικής Ενωσης Λάρισας Προμηθέας, που παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα.

Την επιμέλεια του προγράμματος είχε ο χοροδιδάσκαλος Πέτρος Δημάκης, ενώ την παρουσίαση έκαναν η Αναστασία Κοντογιάννη και η Μαρίνα Μανίκα.


Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης και ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Παιδής εκ μέρους του περιφερειάρχη.