Ο ΧΡ. ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα το νέο διοικητικού συμβούλιο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου. Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της διοίκησης το νέο δ.σ έχει ως εξής:

Πρόεδρος Χρ. Τσιτσιρίγγος,

Αντιπρόεδρος Απ. Ευαγγελόπουλος,

Γραμματέας Απ. Καλμπούρης,

Ταμίας Δαν. Νάκας,

Μέλη: Αγ. Ραψανιώτης, Θ. Κακάλης, Ν. Μόκας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο νέος πρόεδρος σε δήλωσή του στο paidis.com ανέφερε:

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους αγρότες συνεταιριστές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στις εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό.

Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσουμε με σεβασμό και ειλικρίνεια όλους τους συναδέλφους και θα συνεργαστούμε στενά με τους εργαζόμενους και τα στελέχη του συνεταιρισμού.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι θα τηρήσουμε κατά γράμμα τις διατάξεις του καταστατικού του συνεταιρισμού με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν πρόεδρο του συνεταιρισμού και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Ο Αθ. Χαλούλης

Με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης του συνεταιρισμού ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου Αθ. Χαλούλης σε δήλωσή του στο paidis.com ανέφερε:

Θέλω να συγχαρώ τη νέα διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού και να τους ευχηθώ κουράγιο και δύναμη για να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο που ανέλαβαν. Ευελπιστώ σε μια στενή συνεργασία για το καλό των δύο συνεταιρισμών και των αγροτών μελών τους.

Ο Εμ. Λούτσος

Ευχές για επιτυχία στη νέα διοίκηση δίνει και η διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δαμασίου. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Εμ.Λούτσος σε δήλωσή του σημειώνει: “Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης του Οινοποιείου Τυρνάβου. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία προς όφελος όλων μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ