ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΟΥ ΕΚΛ

Την προηγούμενη εβδομάδα, στα πλαίσια των πολύμορφων εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, πραγματοποιήθηκε και Τουρνουά 5Χ5 με τη συμμετοχή ομάδων εργαζομένων από Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας».

Ξεχωριστή παρουσία και από άποψη συμμετοχής αλλά και μηνυμάτων στη διοργάνωση αυτή αποτέλεσε η ομάδα της Θεραπευτική Κοινότητας «ΈΞΟΔΟΣ» όπου οι αθλητές εκτός από αγωνιστές του ποδοσφαίρου είναι και αγωνιστές της ζωής. Αυτό άλλωστε ήταν και το περιεχόμενο του Τουρνουά όπου προσπάθησε να αναδείξει την ανάγκη για μαζικό λαϊκό αθλητισμό, συσπείρωση και δράση μέσα από τα συνδικάτα, τις αρετές της συλλογικότητας, της οργανωμένης δράσης, της υγιούς άμιλλας, της τιμής και με αυτό τον τρόπο στους αγώνες της εργατικής τάξης από το Σικάγο και την Καισαριανή μέχρι τη σημερινή δύσκολη εποχή μας που από την οικονομική εξαθλίωση μέχρι τους πολέμους που αναθερμαίνονται, οι εργαζόμενοι καλούνται να μη γίνουν δούλοι του 21ου αιώνα, ούτε κρέας στα κανόνια των ιμπεριαλιστών και των επιχειρηματικών ανταγωνισμών.

Το τρόπαιο κατέκτησε η ομάδα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων όπου και το αφιέρωσαν στον συνάδελφό τους Βασίλη Καρλιγκιώτη που υπέστη τραυματισμό στην προκριματική φάση. Στην κατάκτηση του κυπέλλου έφτασαν μετά από επικράτησή τους στον τελικό όπου αγωνίστηκαν με την ομάδα του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Στην ημιτελική φάση είχαν περάσει και οι ομάδες της Θ.Κ. «ΕΞΟΔΟΣ» αλλά και του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων (πρώην κατόχου του τίτλου), όπου ηττήθηκαν όμως από Εμποροϋπάλληλους και Οικοδόμους αντίστοιχα μετά από σκληρή μάχη. Ανάμεσα στις ομάδες που ξεχώρισαν αξίζει αναφορά και στην ομάδα του Σωματείου Οδηγών, όπως και σε αυτή του Συνδικάτου Τροφίμων – Ποτών που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου εύχεται και πάλι συγχαρητήρια στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων και την ομάδα τους, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη δουλειά και στη δράση στον Βασίλη Καρλιγκιώτη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ