ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΠΕΛ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πρόεδρος  και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών τους με φορείς του Νομού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Στρατιωτικοί ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία και τους στόχους της Ε.Σ.Π.Ε.Λ., αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συμφωνήθηκε δε από κοινού να υπάρξει συνεργασία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδημόπουλος δήλωσε: “Στην εποχή μας οι Ένοπλες Δυνάμεις, δε μένουν ανεπηρέαστες τόσο από το διεθνές όσο και από το εσωτερικό ασταθές περιβάλλον. Εμείς, ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση συμπαρεστάμεθα και γινόμαστε κοινωνοί των ζητημάτων που απασχολούν τους Στρατιωτικούς μας, οι οποίοι χαίρουν της εμπιστοσύνης του λαού μας και για αυτό θα συμβάλλουμε στην αποτελεσματική προώθηση των αιτημάτων τους, ευχόμενοι κάθε ευόδωση των δημιουργικών τους προσπαθειών”.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Θωμάς Ντιντιός, ο Αντιπρόεδρος κ. Αλέξανδρος Πράπας, ο Γ. Γραμματέας κ. Σωτήριος Ντέλλας και ο Ταμίας κ. Ιωάννης Στεργιούλης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ