ΘΥΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΣΤΗ ΓΥΡΤΩΝΗ

Θύμα απίστευτης ληστείας έπεσε χθες το μεσημέρι Ρουμάνος νταλικέρης στο ύψος του κόμβου της Γυρτώνης, όταν άγνωστοι δράστες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν κλείνοντάς του το δρόμο, ενώ στη συνέχεια τον γρονθοκόπησαν και τον λήστεψαν.

Ο αυτοκινητιστής μεταφέρθηκε για προληπτικούς κυρίως λόγους στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από ειδοποίηση διερχόμενων οδηγών που τον εντόπισαν χτυπημένο στο οδόστρωμα, ενώ σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

“Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.
Ειδικότερα, χθες (05-05-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, οι τέσσερις δράστες, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν μ΄ αυτό φορτηγό που οδηγούσε ο 45χρονος και δύο από αυτούς, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, δέκα πακέτα τσιγάρων και τα χρηματικά ποσά των (350) ευρώ και (300) ρουμανικών Lei.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ