ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

Επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής του Τυρνάβου, για την οποία υποστηρίζει ότι στρουθοκαμηλίζει για το θέμα της μη χορήγησης των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ σε Αργυροπούλι και Δαμάσι, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” Στ. Ροντούλης.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Ακόμα περιμένουν στο Δαμάσι και στο Αργυροπούλι τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ. Αποζημιώσεις ακούνε και αποζημιώσεις δεν βλέπουν οι άνθρωποι, μολονότι δικαιούνται τα πολυαναμενόμενα χρήματα και μολονότι έχουν καταβάλει τα ποσά των ασφαλίστρων στον ΕΛΓΑ.

Μάλιστα, οι οικονομικά ασθενέστεροι των κατοίκων δεν έχουν χρήματα ούτε για φάρμακα, ούτε για να συνεχίσουν την καλλιέργεια των χωραφιών τους, έχοντας περιέλθει κυριολεκτικά σε απόγνωση και σε συνθήκες απόλυτης ένδειας.

Και ενώ η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, η δημοτική αρχή του Τυρνάβου, ως κλαίουσα μωρή παρθένα, δημοσιεύει ανακοινώσεις διαπιστωτικές απλώς του προβλήματος, προσπαθώντας να μην θίξει την προερχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ ηγεσία του ΕΛΓΑ, η οποία ποιεί την νήσσα για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στην καταβολή των πληρωμών.

Δυστυχώς, η δημοτική αρχή του Τυρνάβου, αντί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να απαιτήσει τις αποζημιώσεις, προτιμά να στρουθοκαμηλίζει. Έχει βάλει, όπως η στρουθοκάμηλος, το κεφάλι μέσα στο χώμα και ξορκίζει το κακό με ανούσιες και χλιαρές ανακοινώσεις του κυρίου Σαρχώση, που προκαλούν τη θυμηδία όλων, ενώ οφείλει να «ανατινάξει» τον ΕΛΓΑ και να ξεμπροστιάσει τον κ. Κουρεμπέ για την αμεριμνησία του και την απρεπή του συμπεριφορά έναντι των Τυρναβιτών.

Οι παραγωγοί στο Δαμάσι και στο Αργυροπούλι έχουν κουραστεί. Δεν μπορούν να περιμένουν άλλο ανεδαφικές υποσχέσεις. Ο κ. Κουρεμπές και ο κ. Σαρχώσης λαμβάνουν τους μισθούς τους, ενώ αυτοί περιμένουν το «μάνα των αποζημιώσεων» και αποζημιώσεις δεν βλέπουν. Η εκκρεμότητα αυτή πρέπει να λήξει γρήγορα, διαφορετικά η οργή του κόσμου θα ξεχειλίσει με παρατράγουδα κάθε είδους. Και δεν  θα φταίνε οι αγρότες. Όπως δεν φταίνε και οι αγρότες των μπλόκων, που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους σέρνει στα Δικαστήρια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ