ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Την Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα στο πλαίσιο της Θεματικής εβδομάδας η Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Λάρισας, ο Σύλλογος των Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου συνδιοργανώνουv εκδήλωση για τους γονείς των μαθητών.

Η εκδήλωση αφορά θέματα που άπτονται στην εφηβεία και ακουμπούν τους θεματικούς άξονες που το Υπουργείο Παιδείας ορίζει για τον εορτασμό της θεματικής εβδομάδας. Θα υλοποιηθεί στο θέατρο «ΟΥΗΛ». Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ομιλητές του ΟΚΑΝΑ και του  ΣΣΝ.

Ειδικότερα εκ μέρους του ΟΚΑΝΑ η κ. Ζαβράκα Γεωργία, ψυχολόγος και στέλεχος του κέντρου πρόληψης θα αναπτύξει το θέμα: Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων». Στη συνέχεια η Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού των Νέων της Λάρισας κ. Καστανίδου Σοφία θα μιλήσει με θέμα: «Αυτοεκτίμηση, εφηβεία και διαδίκτυο». Θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να θέσουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τις ειδικούς.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, γιατί η συνεργασία Γονέων και Κηδεμόνων με το σχολείο μπορεί να συμβάλει στην βελτιστοποίηση της στάσηςζωής των παιδιών, στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, αλλά  και στην από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων που τυχόν παρουσιαστούν στην περίοδο των μαθητικών τους χρόνων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ