ΕΜΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ό, τι και να γράψει κανείς είναι άσκοπο για τους «φιλάθλους» που για μια ακόμη φορά μετέτρεψαν τη γιορτή του ποδοσφαίρου σε πόλεμο και το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου σε… Χαλέπι.

Μάχες σώμα με σώμα, μαχαιρώματα, άγριοι ξυλοδαρμοί με τη χρήση ροπάλων, σιδερόβεργων, τούβλων και πάει λέγοντας, «πυρετός» στο νοσοκομείο του Βόλου για την υποδοχή δεκάδων τραυματιών, ζημιές που ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ στους χώρους του γηπέδου και χίλια δυο άλλα συνθέτουν την εικόνα «του καλύτερου τελικού των τελευταία 10 ετών» κατά τον Αχιλλέα Μπέο!!!!

Τα κροκοδείλια δάκρυα και η ενός λεπτού σιγή στη μνήμη αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ φαντάζουν τουλάχιστο ύβρις μπροστά στα όσα συνέβησαν εντός και εκτός γηπέδου, την ώρα που η κοινή εμφάνιση των θρύλων Μαύρου-Σαράφη με το τρόπαιο στα χέρια ουδόλως πτόησε τους οπαδικούς στρατούς που συνέχιζαν το έργο τους μέχρι τελικής πτώσης.

Η εικόνα του δολοφόνου μαχαιροβγάλτη οπαδού του ΠΑΟΚ (όχι πως έχει σημασία η φανέλα) που φορώντας γάντια επιτίθεται στον «εχθρό» ΑΕΚτζή κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, μαζί με τα οπίσθια άλλου οπαδού που προφανώς δίνει και το δημοσιογραφικό τίτλο του τελικού.

Τελικός του κ@λου και αν δεν ντράπηκαν ακόμη ας το κάνουνε τώρα ορισμένοι, έστω και…   στρουθοκαμηλίζοντας με αφορμή το δημοσίευμα!

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: PROTOTHEMA.GR

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ