Η ΗΤΤΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παράταση στην αγωνία για τον Απόλλωνα Λάρισας που παλεύει για την άνοδό του στη FL καθώς η ήττα από το Διαγόρα Σεβαστής με 2-1 σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης καθιστά επιτακτική την ανάγκη της νίκης στο κομβικό ματς της Φιλιππούπολης κόντρα στον Τηλυκράτη την ερχόμενη Κυριακή.

Στα καθαρά αγωνιστικά κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεων ο Απόλλωνας και παίζοντας με απουσίες κατάφερε να προηγηθεί στο 25’ με ωραίο σουτ του Σαχινίδη, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση με τη σέντρα, όταν ο Δεμιρτζόγλου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη γράφοντας το 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης κεφαλιά του Σκούπρα στο 49’ απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς πάνω στη γραμμή, με το Διαγόρα Σεβαστής να σκοράρει στο 76’ με το Μπενίσκο, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο διαπληκτισμός Ρωμανίδη-Ιβανίδη με τη λήξη του αγώνα, που στοίχισε την αποβολή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και το «κιτρίνισμα» για τον παίκτη του Απόλλωνα.

Διαγόρας Σεβαστής (Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος): Ρωμανίδης, Σκλιοπίδης, Γεωργίου, Δημητρίου, Αβραμίδης, Μίχος, Δεμιρτζόγλου (85′ Σαμανίδης), Δημητρουλόπουλος, Μυλωνάς (89′ Κατσιαμήτας), Καρατζάογλου (74′ Μπενίσκος), Καράμπελας.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Μηνάς (46′ Σκούπρας), Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης (71′ Καμπέρης), Μανσάνο (61′ Κυριάκος).

Η βαθμολογία:

  1. Απόλλων Λάρισας 67

……………………………………………………………

  1. ΑΕ Καραϊσκάκης 63
  2. Ολυμπιακός Βόλου 55
  3. Διαγόρας Σεβαστής 55
  4. Νίκη Βόλου 50
  5. Πύδνα Κίτρους 50
  6. Τηλυκράτης Λευκάδας 40
  7. Ιστιαία 35
  8. Πιερικός 33
  9. Θεσπρωτός 31
  10. Ρήγας Φεραίος 30
  11. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 26
  12. Εθνικός Φιλιππιάδας 25
  13. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 23

………………………………………………………

  1. Αμβρακία Κωστακίων 21
  2. Αστέρας Πετριτή 11

Επόμενη αγωνιστική (14/05/2017, 17:00):

Απόλλων Λάρισας – Τηλυκράτης 2014

Πύδνα Κίτρους    -Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας

Αμβρακία Κωστακίων – Αστέρας Πετρίτη

Πιερικός – Θεσπρωτός

Νίκη Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής

Εθνικός Φιλιππιάδας – Καραϊσκάκης ΑΕ

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Βόλου

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ