Ο ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ Ν. ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΟ 10 ΧΛΜ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την 1η θέση κατέλαβε σήμερα στον Ιπποκράτειο δρόμο 10χλμ ο τυρναβίτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων Νίκος Τσικούρας, ο οποίος μάλιστα έκανε νέο ρεκόρ διαδρομής αλλά και ατομικό ρεκόρ 33΄:15’΄.

Την δεύτερη θέση στον αγώνα κέρδισε ο Αλέξης Παπαλεξίου, ενώ την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου έκανε ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός

Στον Ιπποκράτειο δρόμο πήραν μέρος και αρκετοί αθλητές μέλη του συλλόγου δρομείς Τυρνάβου, ενώ εκατοντάδες ήταν εκείνοι που αψήφισαν τον καυτό ήλιο και πήραν μέρος στον αγώνα.

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην ηλιόλουστη Λάρισα ο 8ος Ιπποκράτειος Λαϊκός Αγώνας δρόμου, καθώς πάνω από 1.000 συμμετέχοντες στα 10χλμ και 400 παιδιά που έτρεξαν στον αγώνα του ενός χιλιομέτρου έστησαν μια απίθανη αθλητική γιορτή στο κέντρο της πόλης.

Με εκκίνηση και τερματισμό το Α’ Αρχαίο Θέατρο και σε μια διαδρομή που συνδέει τα ιστορικά μνημεία με τον Πηνειό οι Λαρισαίοι έδωσαν δυναμικό παρών στη διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ

Στα 10 χλμ. 19ος με χρόνο 40.49 ο Βαγγέλης Ντέλας και 7ος στα 3χλμ με 11.25 και συμμετοχή για το γιο του Γιάννη  στα 1.000 μ. με μεγαλύτερα παιδιά  ηλικιακά , τερματίζοντας στις πρώτες  θέσεις. Οικογενειακώς στο άθλημα και όλα δείχνουν ότι ο γιος βρίσκεται στα χνάρια του πατέρα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ