ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ… ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στην αγορά της Λάρισας, καθώς η από κοινού κινητοποίηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης που οδήγησε στο κλείσιμο της συντριπτικής πλειοψηφίας των καταστημάτων

είχε ως αποτέλεσμα τον… κλεφτοπόλεμο με εκείνους που επέλεξαν να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους!

Οι δυναμικές παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες έξω από γνωστές αλυσίδες και σούπερ μάρκετ κινητοποίησαν τους… αντιφρονούντες που περίμεναν να περάσει η πορεία προκειμένου να ανοίξουν στη συνέχεια τα καταστήματά τους!

Μικρός ο τόπος, όλοι γνωρίζονται στην αγορά, δεν το λες και ωραίο να παριστάνεις πως δεν τρέχει τίποτα στην είσοδο του δήθεν κλειστού μαγαζιού σου για να μπεις μέσα να δουλέψεις λίγο αργότερα!

Μάλλον θυμηδία προκάλεσαν τέτοιες επιλογές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους Λαρισαίους εμπόρους, που ανταποκρίθηκαν στο πανελλαδικό προσκλητήριο και κράτησαν κλειστά τα καταστήματά τους (σε ποσοστό 95% και πάνω), εκφράζοντας έτσι με τον πλέον ξεκάθαρο και εκκωφαντικό τρόπο την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη απελευθέρωση της κυριακάτικης αργίας.

Το γεγονός, ότι τα καταστήματα των πολυεθνικών αλυσίδων λειτούργησαν, δείχνει επίσης στους συμπολίτες μας ποιοι και γιατί επιθυμούν την απελευθέρωση. Όλοι πια κατάλαβαν σε τι αποσκοπεί και ποιους εξυπηρετεί η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Το μήνυμα εστάλη απ’ όλη την Ελλάδα. Καλούμε, για μια ακόμη φορά, την κυβέρνηση να πάρει πίσω τη συγκεκριμένη ρύθμιση, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι εργάζεται για τους πολλούς και δεν εξυπηρετεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, εγχώριους και ξένους.

Όλοι μαζί οι έμποροι της Λάρισας μαζί με τους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να διαφυλάξουμε τη κυριακάτικη αργία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ