ΑΨΟΓΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στον τρόπο που λειτούργησε το ΕΚΑΒ το Σάββατο στο Βόλο για να αντιμετωπίσει τα δεκάδες περιστατικά τραυματισμού οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, εξέδωσε η διοίκηση του ΕΚΑΒ, χαρακτηρίζοντας άψογη την όλη λειτουργία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Άψογη η λειτουργία και η ανταπόκριση  του ΕΚΑΒ κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου.

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Αυγέρη Βασιλική και ο Υπεύθυνος του τομέα Βόλου κ. Σταμνάς Κων/νος μερίμνησαν ώστε να στηθεί σταθμός πρώτων βοηθειών έξω από τον τομέα του ΕΚΑΒ Βόλου, που συστεγάζετε μέσα στο Πανθεσσαλικό  Στάδιο.

Στις κερκίδες των φιλάθλων υπήρχε Ιατρός κερκίδων η κ. Αυγέρη Βασιλική, η οποία πρόσφερε πολύ μεγάλο έργο περιθάλποντας τους οπαδούς των δυο ομάδων παρέχοντας σε όσους χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες.

Αντιμετωπίστηκαν περίπου 50 περιστατικά όπως μικροτραυματισμοί, θλαστικά κεφαλής και κορμού, τρώσεις αγγείων από αιχμηρά αντικείμενα, κ.α. Πραγματοποιήθηκαν περίπου 12 διακομιδές στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου και στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό και τους διασώστες.

Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ εργάστηκαν για άλλη μια φορά με υπερβάλλοντα ζήλο και αντεπεξήλθαν επάξια παρ όλες τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και μετά.Να σημειωθεί ότι είχε προβλεφθεί και ενισχυθεί με προσωπικό τόσο το τηλεφωνικό κέντρο της Λάρισας όσο και με πληρώματα από τους  τομείς Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας.

Άριστη για ακόμη μια φορά η συνεργασία του ΕΚΑΒ με την  Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας,την Πυροσβεστική υπηρεσία Βόλου, τον  Ελληνικό ερυθρό σταυρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ