ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ Ν. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ ΜΕ PΟΝΥ!!! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα ανακατασκευασμένο θρυλικό ελληνικό PONY θα πάρει μέρος στην 7η έκθεση κλασσικών οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί από 12 – 14 Μαΐου στην Αθήνα, θα πάρει μέρος ο γνωστός Αμπελωνίτης ηλεκτρονικός και προπονητής Νίκος Μαλλιάρας.

Το Pony του Ν. Μαλλιάρα όπως και όλα τα άλλα είναι Ελληνικής κατασκευής από το εργοστάσιο NAMCO στη Θεσσαλονίκη και βγήκε στην κυκλοφορία το 1980.

Η ανακατασκευή έγινε από τον Δημήτρη Μάνθο, στην Αγρια Βόλου και διήρκεσε 18 μήνες περίπου. Είναι εξ ολοκλήρου ανακατασκευασμένο από το σασί… μέχρι και την τελευταία βίδα.

Τα ανταλλακτικά είναι μερικά από την Namco, αλλά τα περισσότερα από την Μασσαλία….από το Mehari Club.

Το Pony εκείνη την εποχή ήταν βασικό όχημα σε Στρατό αλλά και Δημόσιες υπηρεσίες, (Αστυνομια, Δασαρχειο, Λιμενικο, ΟΤΕ κλπ).

Η ΕΚΘΕΣΗ

Το περιοδικό CLASSIC CENTURY και η EXPOCLASSIC διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά μεγάλη έκθεση με κλασικά οχήματα (Athens Classic Festival) στο MEC Παιανίας από 12-14 Μάη.

Η έκθεση αυτή αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός και πολυθέαμα στο χώρο των ιστορικών οχημάτων και της ρετρό εποχής.

Οι παλαιότεροι θυμούνται και οι νεώτεροι μαθαίνουν !!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης θα μπορεί να θαυμάσει πάνω από 140 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και λεωφορεία από το 1940 -1985. Την έκθεση πλαισιώνουν αρκετές λέσχες κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, συλλέκτες, επαγγελματίες με προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και μια έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από την παλαιό εποχή καθώς επίσης και καλλιστεία οχημάτων.

Φέτος θα έχουμε και την κλήρωση ενός VW Beetle 1977 αξίας 6.500 ευρώ. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση αυτή με το εισιτήριο σας.

Η κλήρωση θα γίνει στην τελετή λήξης της έκθεσης την Κυριακή 14 Μάη στις 8 ώρα το βράδυ.

Σκοπός της έκθεσης είναι η συσπείρωση και αλληλογνωριμία των φίλων της παλαιάς εποχής, η μετάγγιση της αγάπης τους στη νέα γενιά, η προβολή των επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου, η γνωριμία των επισκεπτών με το περιοδικό Classic Century, η απόκτηση κλασικού οχήματος σε όσους το αναζητούν και η νοσταλγία του παρελθόντος μέσα από μουσική, φωτογραφίες, ομιλίες .

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Ρασιδάκης Μιχάλης (6970 446565)

www.ClassicFestival.gr

Δείτε και το σχετικό βίντεο του Ν. Μαλλιάρα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com