«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!

Αμπελωνιακός και Δαμασιακός έχουν πολλές ελπίδες μετά τη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική

Στα ύψη η αδρεναλίνη στην εμβόλιμη σημερινή 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ, καθώς συνεχίζονται οι μάχες για την προνομιούχο 3η θέση που οδηγεί σε άνοδο.

Κερδισμένοι της αγωνιστικής ο Δαμασιακός και ο Αμπελωνιακός που συνέχισαν με νίκες, ενώ σημαντική επιτυχία σημειώθηκε και από τα Βούναινα που μετά από ένα απίστευτο σε εξέλιξη ματς πήραν τη νίκη απέναντι στο Συκούριο, κρατώντας προς το παρόν την 3η θέση.

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Τις όποιες πιθανότητες που έχει για άνοδο δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους ο Αμπελωνιακούς, που σήμερα επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων με σκορ 1-2.

«Φουριόζος» μπήκε στην αναμέτρηση ο Αμπελωνιακός, με τον Μπόντε να… προειδοποιεί στο 34’ στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ο ίδιος παίκτης, όταν ένα λεπτό αργότερα δεν αστόχησε γράφοντας με σουτ το 0-1 για τον Αμπελωνιακό.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε στην επανάληψη, όταν ο Τσινούδης με σουτ στο 55’ ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο μόλις 2’ λεπτά αργότερα ο Αμπελωνιακός βρήκε απάντηση όταν η κεφαλιά του Κωτούλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Αγίων Αναργύρων, με το 1-2 να παραμένει μέχρι τέλους δίνοντας το πολύτιμο 3ποντο στην ομάδα του Αμπελωνιακού που συνεχίζει να ελπίζει.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Παυλόπουλος, Πλιάγκας (70′ λ.τ. Τίκας), Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Γκούγκλας (48′ Τσινούδης), Μούμος, Ευαγγέλου, Μπακαρτζής, Αμαρλαριώτης Αθ., Κουμπούρας, Βίλλης (41′ Κατσογιάννης).

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Πατρίκου (59′ Κόκκινος), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας, Βούκιας (79′ Μεσημέρης), Ιωαννίδης, Τσετιροκλής, Μπόντε (89′ Αποστόλου).

«ΖΩΝΤΑΝΟΣ» ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι Ολυμπιακού Αμπελιάς – Φιλοκτήτη Μελιβοίας ο Δαμασιακός, αφού με τη νίκη του με το εμφατικό 2-4 απέναντι στο Κιλελέρ «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πίσω από τα Βούναινα και την προνομιούχο 3η θέση που οδηγεί σε άνοδο!

Αποφασισμένοι για τη νίκη εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Κ. Καζάκη, για να προηγηθούν στο 22’ με σουτ του Λούτσου, ενώ μόλις στο 28ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Ραπτοτάσιος με κεφαλιά έγραψε το 0-2 για το Δαμασιακό.

Η αντίδραση του Κιλελέρ ήρθε με τέρμα του Τζουρτζουκλή, ο οποίος στο 38’ μείωσε με πλασέ σε 1-2 για την ομάδα του, ενώ με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, όταν στο 68’ ο Μίχος κέρδισε πέναλτι και ο Παπαδημητρίου με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2.

Η άσχημη εξέλιξη αφύπνισε το Δαμασιακό που ξαναβγήκε στην επίθεση για να προηγηθεί εκ νέου στο 83’ με κεφαλιά του Καρατζιόλη, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μόκας που με ωραίο σουτ στο 89’ έγραψε το τελικό 2-4 για την ομάδα του.

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Γκέμας, Παλάσκας, Ζιόμπουρας Απ., Καραΐσκος, Πατσιούρας, Παπαδημητρίου, Φαρμάκας (78′ Γκέκας), Βράκας (89′ Κασσιός), Μίχος (77′ Χατζηλαδάς), Κουσιώρας, Τζουρτζουκλής,

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Νάκας (55′ Ντόκος), Λέτσιος Κ., Μόκας, Δούκας (76′ Λέτσιος Γ.), Τσιάλτας, Ραπτοτάσιος, Καρατζιόλης, Λούτσος, Λέτσιος Στ. (82′ Βίδρας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Δάφνη Γλαύκης – Ηρακλής Λάρισας 0-3 (α.α.)

Αναγέννηση Πουρναρίου – Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Φιλοκτήτης Μελιβοίας 0-0

Βούναινα – Κίσσαβος Συκουρίου 3-2

Α Ε Κιλελέρ – Δαμασιακός 2-4

Όλυμπος Γόννων – Ελευθεραί 1-2

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Αμπελωνιακός 1-2

Νεάπολη Λάρισας – Νέες Καρυές 2012 2-1

Δόξα Ραχούλας – Αβέρωφ Λάρισας 0-5

Βαθμολογία:

  1. Ηρακλής Λάρισας 77
  2. Κίσσαβος Συκουρίου 68
  3. Βούναινα 58

……………………………………

  1. Δαμασιακός 57
  2. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 55
  3. Αμπελωνιακός 55
  4. Ολυμπιακός Αμπελιάς 53
  5. Ελευθεραί 51
  6. Όλυμπος Γόννων 49
  7. Νεάπολη 47
  8. Κιλελέρ 44
  9. Νέες Καρυές 2012 43
  10. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 38

……………………………………….

  1. Αναγέννηση Πουρναρίου 36
  2. Δόξα Ραχούλας 35
  3. Αβέρωφ Λάρισας 33
  4. Ηρακλής Χάλκης 0*
  5. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης αποχώρησαν από το πρωτάθλημα

33η αγωνιστική (Κυριακή 14/5, 17.00)

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)

Ηρακλής Χάλκης – Νεάπολη Λάρισας 0-3 (α.α.)

Ηρακλής Λάρισας – Βούναινα

Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Α Ε Κιλελέρ

Κίσσαβος Συκουρίου – Όλυμπος Γόννων

Δαμασιακός – Αναγέννηση Πουρναρίου

Ελευθεραί – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Αμπελωνιακός – Δόξα Ραχούλας

Αβέρωφ Λάρισας – Νέες Καρυές 2012

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ