ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ;

Με έντονη σκωπτική διάθεση η σημερινή ανακοίνωση της Δράσης Πολιτών, που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης, και αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί με τα χόρτα σε διάφορα σημεία του Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση που συνοδεύεται από φωτογραφίες αναφέρονται τα παρακάτω:

Αγαπητοί συμπολίτες μην τρομάζετε. Δεν έφτασε το δάσος του Αμαζονίου στον Τύρναβο. Ο συγκεκριμένος χώρος δεν φιλοξενεί κροκόδειλους ή άλλα σαρκοβόρα θηρία (τα φίδια εξαιρούνται).

Απλώς ο εμφανιζόμενος  στις φωτογραφίες χώρος φέρει τα ορατά σημάδια της πλήρους εγκατάλειψης που έχει υποστεί το σύνολο του Δήμου Τυρνάβου από την ανίκανη δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση.

Μολονότι, μάλιστα, ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται εντός της πόλης του Τυρνάβου (δίπλα από το συνεργείο του Βασίλη Μπρέζα, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο του Τυρνάβου), η δημοτική αρχή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Τα χόρτα θέριεψαν και έγιναν δέντρα και τα δέντρα μεγάλωσαν και έγιναν δάσος. Όμως, είπαμε… ησυχία. Η δημοτική αρχή καθεύδει και ουδείς μπορεί να ταράξει τη νιρβάνα στην οποία έχει περιέλθει.

Καλόν ύπνο, κύριοι της δημοτικής αρχής. Μην ανησυχείτε καθόλου. Ο μισθός σας τρέχει, βρέξει – χιονίσει, ενώ ο δήμος πνίγεται στη βρωμιά, στις ακαθαρσίες και στο «πράσινο». Μάλλον, το τελευταίο οφείλεται στην αυξημένη οικολογική συνείδηση που έχετε. ΜΠΡΑΒΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ