ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ SURVIVOR

Χάθηκε η μπάλα με το Survivor! Το reality επιβίωσης φαίνεται να έχει επηρεάσει μικρούς και μεγάλους τόσο πολύ, που κάποιος φανατικός τηλεθεατής κατέληξε στο νοσοκομείο από την αγωνία του για την εξέλιξη του παιχνιδιού…

Όσο οι παίκτες παίζουν… αθλήματα, τρώνε καρύδες και κολυμπάνε στα νερά του Άγιου Δομίνικου, στην Ελλάδα οι κυρίες τρέχουν σε exclusive μανάβικα για εξωτικά φρούτα, τα παιδάκια ζητάνε survivor party και κάποιοι πιο ευαίσθητοι… καταλήγουν στους γιατρούς από το άγχος για τον Ντάνο και τον Σπαλιάρα!

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ένας τηλεθεατής, βρέθηκε από το σαλόνι του σπιτιού του στον καρδιολόγο, καθώς παθιάστηκε τόσο πολύ με το παιχνίδι που δεν άντεξε το γεγονός ότι έχασε η ομάδα που υποστηρίζει.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο γιατρός, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «σήμερα το πρώτο περιστατικό λόγω Survivor. Ένιωσε δυσφορία γιατί έχασε η ομάδα που υποστηρίζει. Έχει τρία μοσχεύματα και παθιάζεται για το ποιος θα αποχωρήσει. Εδώ καράβια πνίγονται και το μ…ι κτενίζεται».

www2.star.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ