ΔΥΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

Κυριολεκτικά το… τερμάτισε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας καθώς απευθύνοντας κάλεσμα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για συμμετοχή στην απεργία της 17ης Μαΐου ανακοίνωσε όχι μία μα δύο απεργιακές συγκεντρώσεις!

«Η  οργή και η αγανάκτηση που νοιώθουμε, πρέπει γίνει πιο δυνατή από το φόβο, τις αυταπάτες και την μοιρολατρία. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν με την οργάνωση και την πάλη της εργατικής τάξης, με τη συμμαχία της με του μικρομεσαίους αγρότες και ΕΒΕ. Ή θα οργανωθούμε και ξεσηκωθούμε ή θα μας λιώσουν στην προσπάθειά τους για αύξηση των κερδών των μονοπωλίων», τόνισαν μεταξύ άλλων οι ομιλητές καλώντας σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 17/5 που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, αλλά και σε νέα συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/5, στις 19.00 το απόγευμα και στον ίδιο χώρο.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμφώνησε με την Ε.Ε και το ΔΝΤ, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μεγαλοεπιχειρηματιών, να φέρει για ψήφιση ένα νέο πακέτο αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων, που προστίθενται σε όλα τα προηγούμενα και μας κάνει κυριολεκτικά το βίο αβίωτο», περιέγραψαν με μελανά χρώματα οι συνδικαλιστές καλώντας εργαζόμενους, επαγγελματίες, άνεργους, συνταξιούχους κλπ. να πλαισιώσουν δυναμικά τις δύο συγκεντρώσεις.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ