ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΣΤΥΣΕΙΣ: ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΞ (VIDEO)

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι που το σεξ μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο… μπέρδεμα για όλους μας, ακόμα και κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Αλλά δεν φαντάζεστε πόσο καταστροφικό μπορεί να αποβεί ορισμένες φορές…

Για να πάρετε μια γεύση για τις πιο απίστευτες καταστάσεις που μπορεί να καταγραφούν στο σεξ, δεν έχετε παρά να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Για παράδειγμα, είναι πιθανό να εκδηλώσετε διαταραχή επίμονης διέγερσης γεννητικών οργάνων (persistent genital arousal disorder), μια κατάσταση όπου, συνήθως οι γυναίκες, δεν μπορούν να “χαλαρώσουν” με τίποτα και βρίσκονται διαρκώς σε μια οργασμική κατάσταση. Και όσο και αν αυτό ακούγεται “ευχής έργον”, κάνετε λάθος. Μετά από λίγα λεπτά γίνεται μια άκρως ανεπιθύμητη και δυσάρεστη κατάσταση.

Αντίστοιχα για τους άνδρες υπάρχει ο πριαπισμός, μια αγγειακή βλάβη κατά την οποία τα αγγεία στο πέος έχουν πολύ αυξημένη κυκλοφορία αίματος και ως ε τούτου ο άντρας έχει πλήρη στύση. Μόνο που, όσο και αν ακόμα και αυτό ακούγεται “θείο δώρο”, μετά από λίγη ώρα που ο ασθενής δεν μπορεί με τίποτα να “χαλαρώσει”, αρχίζει να πονάει πολύ, ακόμη και μετά την εκσπερμάτιση και τον οργασμό.

Οι άνδρες είναι επίσης πιο πιθανό να εκδηλώσουν συμπτώματα υπερσεξουαλικότητας, ενός αρκετά αμφιλεγόμενου εθισμού, που αναγκάζει τους πάσχοντες να συμμετέχουν συνεχώς σε σεξουαλικές επαφές, όπως ο ασταμάτητος αυνανισμός μέχρι το να παρακολουθούν πορνό μέχρι και 12 ώρες την ημέρα.

Από την άλλη πλευρά, στις γυναίκες υπάρχει μια κατάσταση που τους προκαλεί τρομακτικό πόνο κάθε φορά που έχουν σεξουαλική επαφή με διείσδυση στον κόλπο τους. Οι μύες του κόλπου -χωρίς να μπορεί να το ελέγξει η γυναίκα- σφίγγουν εντελώς, όταν οτιδήποτε εισέρχεται στον κόλπο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βάλουν ούτε καν ταμπόν, πόσο μάλλον να κάνουν σεξ, όπως επιθυμούν.

Δείτε το μοναδικό βίντεο για να δείτε περισσότερες ακόμα καταστάσεις που το σεξ μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο μπελά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ