ΤΟ 37ο Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Τ. ΤΛΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Τη μόνιμη φωτογραφική έκθεση του Τάκη Τλούπα, στο  Μύλο του Παππά, επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου, εικοσαμελής ομάδα μαθητών του 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος του σχολείου σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας (ΚΠΕ).

Κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον «Κύκλο του Σιταριο», μέσω της φωτογραφικής τεκμηρίωσης του Τάκη Τλούπα, ενώ εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τον διευθυντή του ΚΠΕ κ. Αντρέα Γκανάτσιο για μελλοντική συνεργασία με το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων , το οποίο στεγάζεται στο Μύλο και αναμένεται να ανοίξει για το κοινό στο άμεσο μέλλον.

Την ομάδα των μαθητών συνόδευε ο εκπαιδευτικός κ. Γ. Λέτσιος, ενώ την επίσκεψη συντόνισαν η ιστορικός Β. Γουργιώτη, η αρχαιολόγος Ν. Γκούνη και ο μουσειοπαιδαγωγός  Σ. Φωλίνας.

Η φωτογραφική έκθεση Τάκη Τλούπα, στον 1ο όροφο του Μύλου, είναι επισκέψιμη από Τρίτη έως Παρασκευή 9:00-14:00 και 17:00-21:00 και κάθε Σάββατο 10:00-14:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ