ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΠΥΛ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Πυρκαγιά και στην Αγιά

Μεγάλη η χθεσινή νύχτα για τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας αλλά και για δεκάδες συναδέλφους τους από περιφερειακά τμήματα και όμορους νομούς που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε μάντρα ελαστικών αναστατώνοντας ολόκληρη την πόλη.

Κάτω από ανεξακρίβωτες προς το παρόν συνθήκες παραδόθηκε στις φλόγες η μάντρα ελαστικών στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στη συνοικία Ν. Σμύρνη, ενώ πυκνοί μαύροι καπνοί δημιούργησαν για ώρες αποπνικτική ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη.

Δεκάδες πυροσβέστες με πάνω από 12 οχήματα και τη συνδρομή μηχανημάτων του δήμου αλλά και της Περιφέρειας έδωσαν μάχη με τις φλόγες, ενώ φορτωτές και χωματουργικά μηχανήματα με συνεχείς ρίψεις χωμάτων κατάφεραν τελικά να τιθασεύσουν τις φλόγες που κατάκαιγαν για ώρες παλιά ελαστικά.

Στο σημείο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα όχημα της ΠΥΛ για το φόβο αναζωπύρωσης, ενώ για τις συνθήκες της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Εξάλλου φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου και στην Αγιά Λάρισας, δίπλα από τις εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού του δήμου.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που με ένα όχημα και 3 πυροσβέστες επιχείρησε στην περιοχή, με την κατάσβεση να ολοκληρώνεται μετά από μία ώρα περίπου.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ