ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Εκπρόσωποι μεγάλης εταιρείας του εξωτερικού, που ασχολείται με τον εναλλακτικό τουρισμό, βρέθηκαν στη Θεσσαλία προκείμενου να ανιχνεύσουν και εντοπίσουν περιοχές, τις όποιες θα εντάξουν στα τουριστικά πακέτα που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται κυρίως με τον ποδηλατικό τουρισμό και διακινεί αρκετές χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο τους οποίους διοχετεύει κυρίως στην Αυστρία και την Κροατία.

Η περίοδος που ενδιαφέρονται να διοχετεύσουν τουρίστες την περιοχή μας είναι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν ποδηλατικές διαδρομές  σε καλή κατάσταση προκείμενου να μπορούν να ποδηλατούν  με ασφάλεια. Κατά την επίσκεψή τους στη Θεσσαλία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ποδηλατικά μονοπάτια της και έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές.

Τους εκπροσώπους της εταιρείας συνάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής με τον οποίο εξέτασαν τις δυνατότητες που υπάρχουν στην Θεσσαλία για προσέλκυση τουριστών-ποδηλατών από χώρες του εξωτερικού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ