ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΙΟ

Παρουσία των αρχών και πλήθους κόσμου τιμήθηκε με την πρέπουσα λαμπρότητα και ευλάβεια σήμερα στη Λάρισα ο πολιούχος Αγιος Αχίλλιος.

Το πρωί εψάλη αρχιερατική δοξολογία στο φερώνυμο μητροπολιτικό ναό και στη συνέχεια έγινε η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος παρέθεσαν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.

Τις σημερινές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των στρατιωτικών και δικαστικών αρχών, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας και Γ. Κατσιαντώνης, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, επικεφαλής δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος πιστών.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ στις 8:00 μ.μ με τη συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στη Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ