ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ «ΝΙΚΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείγματα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο αλλά και του αστείρευτου ταλέντου τους έδωσαν για μια ακόμη φορά οι αθλήτριες του Γ. Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας, πιστοποιώντας έτσι τη δυναμική αλλά και την ανταγωνιστικότητα που τις διακρίνει όπου και αν εμφανίζονται.

Με 3 μετάλλια και σημαντικά πλασαρίσματα στις οκτάδες επέστρεψαν οι αθλήτριες του συλλόγου από το 4ο Διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Armonia Cup”, ενώ αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν τόσο οι κορασίδες που μετείχαν στον προκριματικό του «Φιλίππειου» στη Βέροια, όσο και η αγωνιστική ομάδα hip hop που κατέκτησε τη 2η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό χορού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!

Πιο αναλυτικά:

Με σημαντικές επιτυχίες υποδέχτηκε το Μάιο ο Γ.Σ Νίκη Λάρισας έχοντας επιστρέψει από το 4ο διεθνές τουρνουά Armonia Cup στη Σίνδο, με μετάλλια , θέσεις στις οκτάδες των οργάνων και των συνθέτων και φυσικά πολλά χαμόγελα και ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του συλλόγου.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις προπονήτριες Κανάκη Σοφία και Πιτσίλκα Ευδοξία, Ματθαίου Γεωργία, Ανδρεάδη Αρετή- Νατσαρίδου Μαρία -μπαλέτο αλλά και την πρόεδρο του συλλόγου Natalia Beliaeva, για την καθημερινή τους προσπάθεια και κυρίως τα παιδιά που με τον συνεχή αγώνα τους πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:
Στην κατηγορία minis 2010 οι αθλήτριες Κασκαμπά Μυρτώ και Καρκαντού Στέλλα πήραν την 3η και 6η θέση αντίστοιχα.
Στην κατηγορία Κids 2008 Level A η Κανιούρα Αγγελική πλασαρίστηκε τρεις φορές στην 8άδα κατακτώντας την 6η θέση στο σύνθετο των οργάνων, στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και στο στεφάνι. Την δεκάδα του τελευταίου οργάνουν συμπλήρωσαν άλλες δυο αθλήτριες του συλλόγου, Καπλάνη Περσεφόνη(7η) και Μυλωνά Άννα- Μαρία(10η)
Στην κατηγορία Kids 2008 Level B η Κιούση Μαγδαληνή κατέκτησε την έκτη θέση στο σύνθετο των δυο προγραμμάτων της ενώ στο σχοινάκι ήταν πρώτη συμπληρώνοντας την τριάδα η Καρατσουλιά Αγάπη στην τρίτη θέση.
Στην κατηγορία Benjamin 2007 Level B η Κατσανούλη Ελευθερία ήταν 4η στο στεφάνι, ενώ στην κατηγορία 2006 η Κασκαμπά Χριστίνα αγωνίστηκε σε δύο όργανα για πρώτη φορά.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Αξιόλογη ήταν η εμφάνιση των κορασίδων του συλλόγου (Αλ. Παπακώστα, Χρ. Κισκαμπά, Μ. Μέρμηγκα) και στον Προκριματικό αγώνα κορασίδων Β. Ελλάδας που διεξήχθη στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας, με την Α. Παπακώστα να παίρνει και την πρόκριση για τον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HIP-HOP

Τέλος σημαντική ήταν η διάκριση και στο διαγωνισμό HIP-HOP που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη (Bounce Street Dance Contest 2017), όπου η ομάδα του συλλόγου κατέκτησε τη 2η θέση Youngsters Juniors.

Οι νεαρές χορεύτριες του hip-hop με την καθοδήγηση και την εμπειρία της χορογράφου και επαγγελματία χορεύτριας Εύα Ζαφειράκη ξεσήκωσαν όλο το θέατρο παρασέρνοντας κοινό και κριτές και αποσπώντας το Δεύτερο Βραβείο στο διαγωνισμό!
Οι :Ναταλία Ζαφειράκη, Ζωή Βογιατζή, Ραφαηλία Κούρτη, Αντωνία Μαλάκου, Γεωργία Ιωαννίδη, Μαρίνα Ντικούδη, Θεοφανία Καρατόλιου και Έλενα Μαυριά που αποτελούν την ομάδα του hip-hop πρόσφεραν μοναδικό θέαμα αποσπώντας δίκαια το χειροκρότημα, ενώ η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει όλους για τη θαυμάσια δουλειά και τις διακρίσεις που τιμούν το σύλλογο αλλά και την πόλη της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ