ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μεγάλες στιγμές ζει η ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας καθώς μετά τη σημερινή της νίκη με 2-0 κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας πανηγύρισε την άνοδό της στη FL μετά από 53 ολόκληρα χρόνια!

Σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία 1.000 και πλέον φιλάθλων που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου της Φιλιππούπολης λόγω και της ελεύθερης εισόδου που αποφάσισε η διοίκηση, ο Απόλλωνας μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι και την υπόθεση της ανόδου καταγράφοντας σημαντικές ευκαιρίες, με τους Σουλίδη και Σαχινίδη να αποτυγχάνουν στην τελική προσπάθεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» προς στιγμή το γήπεδο όταν στο 20’ απίστευτο σουτ του Σιδέρη απομάκρυνε με υπερένταση ο Σταυράκης!

Η φάση μάλλον αφύπνισε τους Απολλωνιστές και στο 25’ σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Τηλυκράτη ο Ανδρέου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0 για την ομάδα του, ενώ το γκολ «έβαλε φτερά» στον Απόλλωνα που πίεσε για να «κλειδώσει» τη νίκη του με το Σουλίδη να στέκεται άτυχος στη φάση του 40’, όταν το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι του Καραγκούνη!

Η νίκη για τους παίκτες του Σ. Θεοδοσιάδη «κλείδωσε» τελικά στην επανάληψη, όταν στο 54’ ο Διβανές ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Σαχινίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες, τεχνική ηγεσία, παράγοντες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν τη νίκη και φυσικά τη μεγάλη επάνοδο στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μας, καθώς το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στην τελευταία αγωνιστική έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τα σημερινά αποτελέσματα.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Σκούπρας, Διβανές, Σαχινίδης (78′ Κολοβός), Σουλίδης (67′ Ιβανίδης), Μανθάνο (70′ Μηνάς).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Ορφανός, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Μπαλί, Περιστέρης (52′ Καλογέρης), Κτενάς, Παπαδόπουλος, Σιδέρης (67′ Κοντογιάννης), Μακρυγιάννης (56′ Γεωργάκης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απόλλων Λάρισας – Τυλυκράτης  2-0

Νίκη Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής  0-1

Πύδνα Κίτρους – ΑΕ Ιστιαίας  1-0

Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Καραϊσκάκης  2-1

Αμβρακία Κωστακιών – Αστέρας Πετριτή  1-0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου  2-0

Πιερικός – Θεσπρωτός  0-2

Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Βόλου  0-0

Βαθμολογία:

  1. Απόλλων Λάρισας 70

……………………………………………………………

  1. ΑΕ Καραϊσκάκης 63
  2. Ολυμπιακός Βόλου 59
  3. Διαγόρας Σεβαστής 58
  4. Πύδνα Κίτρους 53
  5. Νίκη Βόλου 50
  6. Τηλυκράτης Λευκάδας 40
  7. ΑΕ Ιστιαίας 35
  8. Θεσπρωτός 34
  9. Πιερικός 33
  10. Ρήγας Φεραίος 31
  11. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 29
  12. Εθνικός Φιλιππιάδας 28
  13. Αμβρακία Κωστακίων 27

………………………………………………………

  1. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 26
  2. Αστέρας Πετριτή 11

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική (21/05/2017, 17:00):

Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

Διαγόρας Σεβαστής – Εθνικός Φιλιππιάδας
Καραϊσκάκης ΑΕ – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Ρήγας Φεραίος

Τηλυκράτης 2014 – Πύδνα Κίτρους

Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας – Αμβρακία Κωστακίων

Αστέρας Πετρίτη – Πιερικός

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ