ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ κ. ΣΑΡΧΩΣΗ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ

Με αφορμή την επίθεση μεθυσμένου τραυματία στο Κ.Υ. Τυρνάβου που ανέδειξε το paidis.com με προηγούμενη ανάρτηση, από την παράταξη “Δράση Πολιτών”  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Αντικείμενο νέας επίθεσης έγινε σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες το Κ.Υ. Τυρνάβου.Πρόκειται για ένα απαράδεκτο και καταδικαστέο φαινόμενο, που δυστυχώς επαναλαμβάνεται σε βάρος της ασφάλειας και της σωματικής ακεραιότητας ιατρών και νοσηλευτών, που μοχθούν καθημερινά για την υγεία όλων μας.

Το αυτί όμως του κυρίου Σαρχώση δεν φαίνεται να ιδρώνει.Μολονότι κατ’ επανάληψη τού έχουμε υποδείξει να κινηθεί δραστήρια για τη θωράκιση του Κ.Υ. πέρα βρέχει.Η ανικανότητα του ανθρώπου έχει χτυπήσει κόκκινο.Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στα καθήκοντά του,με αποτέλεσμα να διατρέχουν καθημερινά πολλαπλούς κινδύνους οι άνθρωποι και οι υποδομές του Δήμου.
Υποτίθεται ότι θα διευθετούσε το ζήτημα με τη συνδρομή του ΥΠΕάρχη. Στην πράξη,όμως,δεν έκανε απολύτως τίποτα,όπως αποδεικνύουν τα ίδια τα γεγονότα. Είναι η δημοτική αρχή του ΤΙΠΟΤΑ, που έχει πάψει πια να μας εκπλήσσει με την αδράνεια και την ανυπαρξία της.
Τυρναβίτες υπομονή.
Ένα ΤΙΠΟΤΑ είναι και θα περάσει.Εξάλλου πρέπει και να δικαιολογήσουμε τον κ. Σαρχώση. Στην παρούσα κατάσταση πραγμάτων,είναι απορροφημένος από την προσπάθεια συγκάλυψης ατασθαλιών συνεργατών του.
Ήδη ο κ. Χατζηκρανιώτης τον εξευτέλισε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, τον ‘έφτυσε’ κατάμουτρα και ο ίδιος νόμιζε ότι βρέχει. Με το Κ.Υ. Τυρνάβου θα ασχοληθεί τώρα;”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ