ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝ. ΟΝΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Την ημέρα της μητέρας γιόρτασε την Κυριακή ο σύλλογος Γυναικών Αμπελώνα, με μια ξεχωριστή εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας τίμησε την Αμπελωνίτισσα παρένθετη μητέρα Αναστασία Όντου η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί της κόρης της σε ηλικία 67 ετών.

Στην εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου η πρόεδρος κ. Τούλα Μουγδή στο σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε:

“Μάνα!! Της οφείλουμε πολλά!!

Η αγάπη της μάνας είναι η μεγάλη, η μοναδική αγαπη  που ξεπερνά το εγώ, ξεχνά τον εαυτό της και προσφέρεται στο βωμό της θυσίας για το χατιρι των παιδιών της.

Η λέξη «μάνα» θα μπορούσε να είναι συνώνυμο της αγάπης , της στοργής, της αυταπάρνησης, της υπομονής, της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Η μητέρα είναι η ψυχή της οικογένειας. Είναι πλάστης ψυχών και σωμάτων. Είναι μεγάλος ο ρόλος της και υπέροχη η αποστολή της.  Μια έννοια χωρίς εθνικότητα, μια λέξη χωρίς χρονολογία.

Στην αφανή ηρωίδα της μητρότητας έχει καθιερωθεί η 2η Κυριακή του Μαϊου , ως παγκόσμια ημέρα  της εορτής της. Μια τέτοια ηρωίδα βρίσκεται σήμερα ανάμεσά μαςκαι με πολύ μεγάλη χαρά τιμούμε  στη σημερινή μας εκδήλωση, την κ. Όντου Αναστασία.

Μια μητέρα που με αυτοθυσία, με τεράστια αποθέματα αγάπης και υπομονής χάρισε στην κόρη της ένα δώρο ανεκτίμητο ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ. Υπήρξε γι’ αυτήν βοηθός, συμπαραστάτης, οδηγητής, σύμβουλος, ελπίδα και παρηγοριά. Προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση μέσα από ένα ιατρικό θαύμα. Έγινε ένα πανανθρώπινο σύμβολο.

Ως σύλλογος γυναικών Αμπελώνα σ’ ευχαριστούμε που μας τιμάς με την παρουσία σου και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, ευλογημένη και να αποτελείς φωτεινό παράδειγμα προσφοράς για όλες τις γυναίκες του κόσμου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ