ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ 3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ

Οι μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2016-2017, πραγματοποίησαν Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν των τελειοφοίτων και των εφετινών αποφοίτων.

Η Εκδήλωση, που οργανώθηκε άρτια από τα μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, έδωσε τη δυνατότητα για την ολόψυχη έκφραση προς τους αποφοιτήσαντες Μαθητές για τη συμβολή τους στη δημιουργία άριστου κλίματος συνεργασίας.

Η καταληκτική αυτή εκδήλωση αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας μακράς σειράς εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που οργάνωσε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. για τους ως επί το πλείστον ενήλικες μαθητές του, ενώ μέσα στο ευχάριστο κλίμα και την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, δόθηκε η δυνατότητα για περαιτέρω σύσφιξη των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας.

Στο φιλόξενο χώρο του προαυλίου του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας (Ιουστινιανού & Κομνηνών), οι μαθητές είχαν ετοιμάσει πλούσιο πολιτιστικό και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, το οποίο συνοδεύονταν από πολλά και εκλεκτά εδέσματα.

Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους επαγγελματίες για την ολόθυμη προσφορά τους, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην εξαιρετική επιτυχία της εορταστικής εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ