Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ

Ανακοίνωση – καταγγελία του σωματείου εργαζομένων στα Κ.Υ. του νομού που καλεί τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ να πάρει μέτρα και το δήμαρχο να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στα ΚΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ  με αφορμή τη νέα βίαιη επίθεση πού δέχθηκε το εφημερεύον προσωπικό του ΚΥ Τυρνάβου  θέλει να καταδικάσει με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις ακραίες περιθωριακές συμπεριφορές.

Το Νοσηλευτικό & Ιατρικό προσωπικό εργάζεται νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας  στους πολίτες και όχι να ξυλοφορτώνεται και να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα . Εμείς από την πλευρά μας έγκαιρα έχουμε αναδείξει το πρόβλημα και μας δόθηκαν από την Διοίκηση  συγκεκριμένες υποσχέσεις επίλυσης που μέχρι σήμερα καμία δεν έχει υλοποιηθεί .

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 5Η ΥΠΕ ΓΙΑ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΗ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ,

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ .

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com