ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου, με πρωταγωνιστή, όπως μας πληροφόρησαν, τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Ν. Μαλάκο, ο οποίος φαίνεται να νοστάλγησε το παρελθόν

(8/3/2012) όταν παραλίγο να έλθει στα χέρια με διαμαρτυρόμενους για την τιμή του νερού κατοίκους του Αμπελώνα.

Αυτή τη φορά ο πρώην δήμαρχος παραλίγο να έλθει στα χέρια με κατοίκους του Αργυροπουλίου οι οποίοι τον κατηγόρησαν για τον τρόπο που χειρίστηκε ένα θέμα που αφορά το ακίνητο του βρεφονηπιακού σταθμού.

Κουβέντα στην κουβέντα το θέμα έφτασε στο “έλα να τα πούμε” και στο “αν βγω έξω θα σου δείξω εγώ”… και ευτυχώς, όπως μας ανέφεραν, βρέθηκε δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης που συγκράτησε τον θερμόαιμο πρώην δήμαρχο.

Και μη χειρότερα…

Πάντως στην ίδια συνεδρίαση υπήρξαν πολλές στιγμές έντασης ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσα στο δήμαρχο και πρώην συνεργάτη του και νυν ανεξάρτητο δ.σ., ενώ οι απουσίες κάποιων συμβούλων της αντιπολίτευσης επέτρεψαν στη δημοτική αρχή να περάσει το θέμα της δωρεάν παραχώρησης χώρου στην εταιρεία αερίου για να στήσει τις δεξαμενές από τις οποίες θα τροφοδοτεί τον Τύρναβο με φυσικό αέριο.

Η φωτο από την συνεδρίαση της 8ης Μαρτίου 2012

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ