ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ… ΚΥΡΙΕ ΡΙΖΟ

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Γκαμπέτας δημοτικός σύμβουλος γραμματέας δημοτικού συμβουλίου δήμου Τυρνάβου

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω τον πολιτικό σας πολιτισμό διότι έχω δικό μου που δεν μου επιτρέπει να εναγκαλίζομαι με ακροδεξιά στοιχεία

Ευχαριστώ δεν θα πάρω τις ψήφους των συμπολιτών μου και θα τις περιφέρω σαν έπαθλο πρώτα σαν μέλος μια ομάδας, μετέπειτα σαν ανεξάρτητος και οσονούπω σαν μέλος ακροδεξιάς παρεούλας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κάποτε κάποιοι και θα την πετάξω στα σκουπίδια επειδή δεν έλαβα αυτό που ήθελα!

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πουλήσω την ομάδα μου για τριάκοντα αργύρια!

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πουλήσω την ιδεολογία μου, γιατί την κατέκτησα με παιδεία και κόπο παλεύοντας καθημερινά και είναι ακριβή. Όσοι την πούλησαν φτηνά νομίζοντας πως θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των αφεντικών τους να ξέρουν πως θα τους πετάξουν σαν σκουπίδια όταν τελειώσουν το έργο που τους ανέθεσαν!

Ευχαριστώ αλλά δεν θα δεχτώ να μου πουλούν πολιτική προστασία κάποιοι που ξεφτιλίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο βρίζοντας χυδαία και απροκάλυπτα τα μέλη του!

Ευχαριστώ αλλά δεν θα ευχαριστήσω ποτέ κάποιον που το πολιτικό του παρελθόν δεν εμπνέει κανένα σεβασμό!

Ευχαριστώ αλλά δεν θα δεχτώ να βρίζουν το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου χυδαία και μονίμως, διότι έχω αξιοπρέπεια.

Ευχαριστώ όμως τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής και τους υπόλοιπους συναδέλφους που κρατούν την αξιοπρέπεια του εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν παραφέρονται ουρλιάζοντας και βρίζοντας τους πολιτικούς αντιπάλους τους.

Σε όσους όμως αρέσουν οι φωνές και οι χυδαιότητες έχω να πω πως προτιμώ να κάνουν θόρυβο οι πράξεις τους και όχι οι φωνές τους!!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ