ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Ring of hands giving a teamwork theme

Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ. συμμετέχει ενεργά στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητας των Μελών του. Στο πλαίσιο αυτό συνδράμει με την προώθηση ερωτηματολογίου, που αφορά στον Παιδικό Σταθμό ο οποίος λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η γνωριμία και της καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του προσωπικού του Π.Γ.Ν.Λ. και οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν για τον προγραμματισμό λειτουργίας για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι συνάδελφοι-εργαζόμενοι στο Π.Γ.Ν.Λ. μπορούν ν’ απαντήσουν επώνυμα ή ανώνυμα. Το ερωτηματολόγιο έχει διανεμηθεί στα Τμήματα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το κατεβάσουν από την ομάδα μας στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖ. ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της εικόνας στο Νοσοκομείο μας, θα συμβάλλει και θα βοηθά τα μέγιστα για την υλοποίηση κι άλλων παρεμβάσεων, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com