ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή παιδιών ηλικίας από 8 μηνών έως 5 ετών από τις 31 Μαΐου 2017, στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2017-2018 .

Τονίζεται ότι, για τη φιλοξενία προνηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ουδεμία αλλαγή δεν έχει γίνει.

Παράλληλα υπογραμμίζεται πως ενόψει της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) για Παιδικούς Σταθμούς αλλά και για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης θα πρέπει:

Να έχουν υποβάλλει τη φορολογική τους δήλωση έτους 2016 και να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση. Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.

Σημειώνεται ότι στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α 3ος όροφος- τηλ. 2410 680242) και στη ΔΗΚΕΛ (Ροδοπούλειο τηλ. 2410 663085) θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για εξυπηρέτηση των voucher.

Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή διάρκεια και τον τόπο υποβολής των αιτήσεων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com