Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Η απάντηση του Μ. Ρίζου στον αντιδήμαρχο Γ. Κουτσοδήμο για το ΚΕΠ Αμπελώνα

Είναι μεγάλο λάθος να τοποθετείται κάποιος δημόσια χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν το θέμα του.Αν μάλιστα ο άνθρωπος αυτός έχει και θέση ευθύνης,το ατόπημά του γίνεται ακόμα βαρύτερο.

Πρέπει να πληροφορήσω, λοιπόν,τον κ. Κουτσοδήμο ότι ο εργαζόμενος στο ΚΕΠ Αμπελώνα υπάλληλος πήρε εντολή να μετακινηθεί στο ΚΕΠ Τυρνάβου,πριν να συγκληθεί το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.Μετά όμως το δημοτικό συμβούλιο και την αντίδραση του κ.Ροντούλη,δόθηκε, ακριβώς το επόμενο πρωί, μια δεύτερη εντολή στον υπάλληλο να συνεχίσει να εξυπηρετεί το ΚΕΠ Αμπελώνα τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Προφανώς,κ. Κουτσοδήμε,αυτά τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι, χωρίς τη δυναμική αντίδραση του κ. Ροντούλη,η λειτουργία του ΚΕΠ Αμπελώνα θα είχε ανασταλεί.Αυτή είναι η αλήθεια των πραγμάτων,κ. Κουτσοδήμε,και λυπάμαι που οι ανώτεροί σας δεν σας έχουν ενημερώσει και εκτίθεσθε με την άγνοιά σας.Άλλωστε, η παρέμβαση του κ.Ροντούλη έγινε εντός του Δ.Σ. και την άκουσαν όλοι οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι.Πού ήσασταν εσείς κ.Κουτσοδήμε;Εξάλλου τα ίδια τα πρακτικά του Δ.Σ. θα σας διαψεύσουν παταγωδώς.Δεν τα σκεφτήκατε όλα αυτά κ. Κουτσοδήμε;

Σας ανακαλώ εγώ, λοιπόν, στην τάξη και σας προτρέπω να είστε περισσότερο προσεκτικός και καλύτερα ενημερωμένος,διότι πρέπει να αξιοποιήσετε με ορθό τρόπο τη θέση ευθύνης που έχετε προς όφελος του Αμπελώνα και όχι για την εξυπηρέτηση μικρόψυχων σκοπιμοτήτων, που δεν προσφέρουν στο κοινό καλό. Εξάλλου, η μικροψυχία πάντοτε φθείρει ηθικά έναν άνθρωπο και τον μειώνει στα μάτια των συμπολιτών του. Προτιμήστε την αλήθεια και όχι τα στοχευμένα ψεύδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ