ΝΙΚΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Έκανε το χρέος του επικρατώντας με 4-1 του Αβέρωφ Λάρισας ο Αμπελωνιακός, ωστόσο η νίκη δεν ήταν αρκετή αφού η άνοδος χάθηκε τελικά στις ισοβαθμίες.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και ελπίζοντας σε «στραβοπάτημα» των Βούναινων και του Δαμασιακού οι παίκτες του Γ. Παπαδημητρίου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση για να προηγηθούν με το… καλημέρα, αφού μόλις στο 2’ ο Πατρίκου άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Η απάντηση του Αβέρωφ ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν κέρδισε πέναλτι, με τον απίστευτο σήμερα Βραζιτίκο να λέει «όχι» στην εκτέλεση του Δήμου στο 8’, ενώ στο 10’ ο Αμπελωνιακός διπλασίασε τα τέρματα, όταν σε φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε αρχικά στο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά ο Κωτούλας έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 25’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Βραζιτίκος χρήστηκε και σκόρερ, όταν εκτέλεσε εύστοχα κερδισμένο πέναλτι του Ιωαννίδη για το 3-0, ενώ με τη συμπλήρωση 35’ λεπτών αγώνα ο Πατρίκου έδωσε διαστάσεις στο προβάδισμα της ομάδας του σημειώνοντας με ωραίο σουτ το 4-0!

Στην επανάληψη το Αβέρωφ είχε την ευκαιρία να μειώσει με δεύτερο κερδισμένο πέναλτι, με το Βραζιτίκο να έχει διαφορετική άποψη αποκρούοντας και την εκτέλεση του Κουτσάκη , ενώ το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 78’ με τον Γραμμένο.

Το τελικό 4-1 άφησε γλυκόπικρη γεύση στους Αμπελωνίτες που χάρηκαν τη νίκη αλλά δεν πανηγύρισαν την άνοδο.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Ψύρρας (60′ Κατσαβός), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Πατρίκου, Βούκιας, Ιωαννίδης (50′ Ζυγούρης), Μπόντε (35′ Αποστόλου), Τσετιροκλής.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Λεμονής, Πουρνάρας, Γκουτσιούδης, Δεμέστιχας, Κορώνας (80′ Κοτρώτσιος Ρ.), Κοτρώτσιος Χρ., Πατρίκης, Μητσιός, Κοτρώτσιος Αθ., Κουτσάκης, Δήμου (65′ Γραμμένος).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ