ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Την περασμένη βδομάδα, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας διένειμαν, για ακόμη μία φορά, τα… «κέρδη» από τις δράσεις τους, στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., που φτάνουν περί τις 110 οικογένειες της πόλης, με σημαντικά οικονομικά προβλήματα!

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που πρόσφεραν οι Λαρισαίοι κατά τη διάρκεια διαφόρων πρόσφατων δράσεών (εξορμήσεις συγκέντρωσης τροφίμων σε σούπερ μάρκετ, προσφορές πολιτών στη 2η Οικογιορτή Λάρισας, είδη που έφεραν οι θεατές κατά την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας των Εν.Πο.Λ.), συγκεντρώθηκαν στη Στέγη Αλληλεγγύης, κατανεμήθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες των δικαιούχων και μοιράστηκαν στις οικογένειες που τα έχουν μεγάλη ανάγκη!

Είναι συγκινητικό το έργο που προσφέρουν οι εθελοντές στην κοινωνία, αλλά και η ανταπόκριση των πολιτών, που στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας, δεν παύουν να σκέφτονται και τον διπλανό τους, που ίσως να περνάει πιο δύσκολα από αυτούς!

Η αλληλεγγύη είναι το θεμέλιο μιας υγιούς και ισχυρής κοινωνίας, ικανής να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δύσκολη συγκυρία συναντήσει στο διάβα της πορείας της! Γι αυτό είναι σημαντικό όλοι μας, ο καθένας όσο μπορεί, να προσφέρει, τόσο από το υστέρημα των υλικών του αγαθών, όσο και από το πλεόνασμα της ψυχής του, συμμετέχοντας ως εθελοντής στις ποικίλες δράσεις μας! Το κέρδος είναι πολλαπλό για όλους μας!

Η Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών βρίσκεται στην οδό Παναγούλη 37, όπου μπορείτε να απευθύνεστε για να καταθέσετε τις προσφορές αγάπης σας, αλλά και να εγγραφείτε ως εθελοντές στις δράσεις, δίνοντας ένα άλλο, σπουδαίο νόημα, στον ελεύθερο χρόνο σας που μπορείτε να διαθέσετε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ